Овен Нещо старо ще приключи след средата на август. Не се страхувайте

...
Овен
Нещо старо ще приключи след средата на август. Не се страхувайте
Коментари Харесай

Таро прогнозата на Анджела Пърл за края на лятото-Рак с нови възможности да подобри финансовото си състояние, Лъв ще бъде щастлив

Овен
Нещо остаряло ще завърши след средата на август. Не се опасявайте да сложите завършек на това. Смело затворете вратите към предишното, което няма място в бъдещето. Завършете депресиращите си каузи и вървете напред!

Това е подобаващ миг да започнете да учите и да пътувате. За да върви всичко добре, слушайте себе си и интуицията си. Новини за бременност са вероятни.

Телец

Средата на месеца ще премине в очакване. През този интервал си коства да разберете какво желаете и какво не. Запишете прозренията, които са ви пристигнали. Също по този начин, представители на този знак би трябвало да се свържат с другари или родственици за решение на техните проблеми. Така че ще извършите всичко в точния момент!

Възможно е да присъствате на кръщене, вести за бременност или раждане на дете. Има късмет да промените работата или да заминете в чужбина.

Близнаци

В средата на август Близнаците ще бъдат в светлината на прожекторите. Популярност, триумф и прелестно другарство – всичко това ще бъде правилен сателит на Близнаци за този интервал. Здравето ще бъде мощно.

В края на лятото ще изиграе значима роля в живота на Близнаци и връзката им, ще има и нови познанства, контакти и многочислени пътувания. Най -вероятно вашите финанси ще бъдат изразходвани за добиване на значима информация, образование, ИТ планове, пътувания, планове, свързани с логистика, придвижване, туризъм, документи.

Рак

Остатъкът от август Рак ще има нови благоприятни условия да усъвършенства финансовото си положение, както и да влага (през втората половина на лятото) в нови планове и да тества бизнес нюха си. Парите ще дойдат с упорита работа, само че ще са задоволителни за всичко, от което се нуждаете.

Това е подобаващ миг за отмора и струпване на сили. Моля, отделете време и си позволете пътешестване до морето или най-малко отмора на село. Освен това вторият вид е нужен за отмора и съзерцаване на красиви цветя и ястие на плодове и плодове, само че сигурно не с цел да работи.

Лъв

Краят на лятото за Лъвът ще бъде щастлив , ще донесе доста приятни страсти и е по -подходящ за отдих и развлечение, в сравнение с за професионални действия.

Възможен е романс с представители на огнената буря: Лъв, Овен или Стрелец. Планирането ще ви помогне да съумеете.

Дева

До края на  август Девите ще се усещат като императори и императрици. Това е подобаващ миг да се отпуснете и да откриете своите гении. Може би ще получите прекрасен подарък за вашите старания.

Това е и доста удобен месец във връзка с финансите. Възможно е обаче да има огромно натоварване. Способността за прехвърляне и рационално систематизиране на товара ще помогне в това.

Везни

Средата на август ще бъде запомнена с нови начала, приятни изненади и празници. Преместване или промяна на работа също е допустимо. За да подобрите здравето си, не забравяйте за диетата, съня и почивката.

Втората половина на август е доста удобна, тъй че не се колебайте да употребявате опциите на този интервал, доколкото е допустимо, несъмнено ще има запаси за това.

Скорпион

„  Домът е цялостна купа. Всичко е наред, има непоклатимост и всичко е хармонично в фамилията!  “- така Анджела Пърл описва края на август 2021 г. за Скорпион.

Оставащите дни от лятото ще бъдат цялостни със събития, пътувания и бюрократични въпроси и осъществяване на разнообразни документи. Също по този начин, не се тормозете за финансовото си положение – парите ще дойдат елементарно и бързо.

Стрелец

Много работа, нови поръчки и планове – всичко това чака Стрелец до края на август. Това също е удобно време за ремонт на дома или образование. Новите умения след това ще донесат добър веществен приход.

Може би през този интервал ще решите за дълго пътешестване на отмора или за работа. Също по този начин си коства да насочите силата си към спортуване. За да избегнете отчаяние, не идеализирайте събитията. Съсредоточете се върху положителното!

Козирог

През този летен интервал Козирозите би трябвало да се занимават със самоусъвършенстване и учене. Полезно е да научите нов език или да подобрите своите ИТ умения. Не се чакат финансови дефицити. Но би трябвало да ги харчите освен за себе си, само че и за околните си.

До края на месеца Козирозите ще се вдъхновят за нови достижения. Може да има вести за деца, които ще бъдат доста щастливи.

Водолей

Много Водолей ще желаят повече независимост и самостоятелност до края на август. Нежеланието да обясните мислите и дейностите си ще влезе в спор с желанието да бъдете разбрани от обичан човек. В такава обстановка представителите на този знак могат единствено да съчувстват. Но не се разстройвайте, в последна сметка всичко ще бъде решено по най -благоприятния за вас метод.

Защитавайте правата и границите си. Способността да казвате „ не “ ще ви защищити от отрицателното въздействие на другите. За да подобрите настроението си, отидете на отмора.

Риби

До края на август Рибите ще имат положителни вести, срещи с другари и дребни, само че сантиментални пътувания отвън града. Може би децата ще ви създадат щастливи. Това е подобаващ миг за започване или продажба на бизнес.

Трябва да планирате финансовото си положение, с цел да разберете по -добре по какъв начин да управлявате бюджета си за август. Здравето няма да ви подведе!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР